Veel inbraken in de regio

woensdag 3 januari 2018

Regio - In de laatste 10 dagen is er een stijgend aantal woninginbraken rondom de A32 (Meppel, Nijeveen, Havelte). In een aantal gevallen heeft de politie het vermoeden dat dezelfde daders ook actief zijn in noorderlijker gebied rond ...

Lees verder

31 aanhoudingen tijdens jaarwisseling in Noord-Nederland

maandag 1 januari 2018

Noord Nederland - Tijdens de jaarwisseling werden door de politie in Drenthe, Fryslân en Groningen 31 aanhoudingen verricht, waaronder twee voor het gooien van zwaar vuurwerk naar hulpverleners. In de stad Groningen en in Hoogeveen ...

Lees verder

Man gewond door vuurwerk

maandag 1 januari 2018

Hoogeveen - In de Tapuitlaan in Hoogeveen heeft een man (44-jarige man uit Hoogeveen) door vuurwerk letsel aan zijn ogen opgelopen.
Slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Lees verder

Dierenpensions goed vol tijdens jaarwisseling

zondag 31 december 2017

Regio - De dierenpensions hebben het enorm druk rond de jaarwisseling. Om te voorkomen dat de huisdier overstuur raakt van het vuurwerk vanavond, brengen veel baasjes vandaag hun huisdier naar een dierenpension. 

Dierenpension ...

Lees verder

Dag eerder carbidschieten in Sint-Jansklooster

zaterdag 30 december 2017

Sint-Jansklooster - Op oudejaarsdag wordt traditioneel carbid geschoten in Sint-Jansklooster. De jongerenketen in het dorp hebben in overleg besloten rekening te houden met de zondagsrust op 31 december en gingen een dag eerder ...

Lees verder

Volg RegioMeppel op Facebook, Twitter voor het laatste nieuws

zaterdag 30 december 2017

Ook zo benieuwd naar het laatste nieuws uit regio Meppel ?  Like RegioMeppel Facebook-pagina en je bent meteen op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit Meppel en omstreken.

RegioMeppel.nl  wil het nieuws nóg dichter bij de lezer ...

Lees verder

Moeder redt 3 kinderen uit te water geraakte auto bij Wanneperveen

vrijdag 29 december 2017

Wanneperveen - Een auto met een moeder en drie kinderen is vanmorgen in het water terrecht gekomen aan de Veldweg in Wanneperveen. De vier inzittenden zijn met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het ziekenhuis.

Mogelijk ...

Lees verder

Auto in de sloot

donderdag 28 december 2017

Zuidveen - Een auto van toezicht & handhaving van de gemeente Steenwijkerland is donderdag aan de Gasthuisdijk van de weg geraakt en in een sloot terecht gekomen.

De bestuurder moest uitwijken voor een tegenligger kwam in de berm en ...

Lees verder

Verkoop vuurwerk van start

donderdag 28 december 2017

Vollenhove - Vandaag is de verkoop van vuurwerk in Nederland van start gegaan. Al vroeg kwamen de eerste kopers het vuurwerk al ophalen. 

Ook bij Boxum vuurwerk in Vollenhove is het een komen en gaan. Vanaf 08:00 werd de winkel ...

Lees verder

Auto rijdt sloot in bij Hasselt

woensdag 27 december 2017

Hasselt - Vanmiddag reed een automobilist op de Verkavelingsweg bij Hasselt de sloot in. De man moest uitwijken toen een tegenligger over een smal bruggetje naderde. In de zachte berm was er geen houden meer aan en belandde hij in een ...

Lees verder