Meppel - Donderdagavond werd de hulp van de brandweer ingeroepen door de Dierenambulance voor een zwaan in nood aan de Valeriaan in de Meppeler woonwijk Berggierslanden.

De zwaan zat vast met zijn bek aan een vishaak. De brandweer ging met de boot te water om het arme beestje te redden. Terwijl zij achter de zwaan vaarden zagen zij dat de vishaak zelf weer losliet. Hierop hebben zij de zwaan verder met rust gelaten en zijn weer terug gegaan naar de kazerne.

‚ÄčAls je een dier ziet dat zichzelf niet kan redden, bel dan met de dierenambulance.
Dierenambulance Zuidwest Drenthe is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0522-255 643 (spoed: 06 - 25 23 95 69).


Foto's: Persbureau Wever

Volg RegioMeppel ook op:
Facebook 
 
http://www.facebook.com/regio.meppel
Twitter  http://www.twitter.com/regiomeppel
YouTube  http://www.youtube.com/regiomeppel

Laatste nieuws:

dinsdag 17 oktober 2017

37-jarige verdachte aangehouden in onderzoek Hoogeveen

Hoogeveen - Op maandag 16 oktober is een 37-jarige verdachte in het strafrechtelijk onderzoek naar de dood van Sharleyne uit Hoogeveen, aangehouden.

De verdachte zal voorgeleid worden aan ...

Lees verder
maandag 16 oktober 2017

Meppelse Beau Potman ontvangt award voor 'Beste jonge creator'

Meppel - De 15 jarige Meppelse Beau Potman heeft tijdens de Belgian Tube Days in Antwerpen een award in ontvangst genomen voor ‘Beste jongste creator’.  Dit Nederlands YouTube idool met de naam ...

Lees verder
zondag 15 oktober 2017

Meisje uit Hoogeveen dood aangetroffen in auto

Assen - Bij het politiebureau aan de Balkengracht in Assen hebben agenten zaterdagavond een overleden kind, vermoedelijk een 12-jarig meisje uit de gemeente Hoogeveen, aangetroffen in een auto. ...

Lees verder