Staphorst - Een vrachtwagenchauffeur uit Roemenië is met zijn truck met oplegger vast komen te zitten naast de Rijksparallelweg. Toen hij de inrit naar de Boldewienshuuz'n wilde gebruiken om te keren zakte hij met de rechterachterkant weg in de berm, waardoor zijn oplegger met de bovenkant tegen een boom aan viel en het hele spul muurvast zit.

De oplegger is geladen met gasbetonblokken die er waarschijnlijk eerst uit gehaald moeten worden voor dat de combinatie vlot getrokken kan worden. Er wordt druk overleg gehouden tussen de chauffeur, zijn werkgever en een berger. Het financiële plaatje moet eerst rond zijn voordat er actie wordt ondernomen.

Domweg gas geven zou de hele oplegger vernielen dus dat is geen optie.

Waarschijnlijk is de chauffeur bij Intratuin een verkeerde weg opgereden en wilde hij hier weer terug naar de snelweg. Niet wetende dat hij een paar kilometer verderop zo weer de A28 op had kunnen rijden.

Foto's: Rene Admiraal - weblog-staphorst.nl

Laatste nieuws:

dinsdag 17 oktober 2017

37-jarige verdachte aangehouden in onderzoek Hoogeveen

Hoogeveen - Op maandag 16 oktober is een 37-jarige verdachte in het strafrechtelijk onderzoek naar de dood van Sharleyne uit Hoogeveen, aangehouden.

De verdachte zal voorgeleid worden aan ...

Lees verder
maandag 16 oktober 2017

Meppelse Beau Potman ontvangt award voor 'Beste jonge creator'

Meppel - De 15 jarige Meppelse Beau Potman heeft tijdens de Belgian Tube Days in Antwerpen een award in ontvangst genomen voor ‘Beste jongste creator’.  Dit Nederlands YouTube idool met de naam ...

Lees verder
zondag 15 oktober 2017

Meisje uit Hoogeveen dood aangetroffen in auto

Assen - Bij het politiebureau aan de Balkengracht in Assen hebben agenten zaterdagavond een overleden kind, vermoedelijk een 12-jarig meisje uit de gemeente Hoogeveen, aangetroffen in een auto. ...

Lees verder