Staphorst - Een vrachtwagenchauffeur uit Roemenië is met zijn truck met oplegger vast komen te zitten naast de Rijksparallelweg. Toen hij de inrit naar de Boldewienshuuz'n wilde gebruiken om te keren zakte hij met de rechterachterkant weg in de berm, waardoor zijn oplegger met de bovenkant tegen een boom aan viel en het hele spul muurvast zit.

De oplegger is geladen met gasbetonblokken die er waarschijnlijk eerst uit gehaald moeten worden voor dat de combinatie vlot getrokken kan worden. Er wordt druk overleg gehouden tussen de chauffeur, zijn werkgever en een berger. Het financiële plaatje moet eerst rond zijn voordat er actie wordt ondernomen.

Domweg gas geven zou de hele oplegger vernielen dus dat is geen optie.

Waarschijnlijk is de chauffeur bij Intratuin een verkeerde weg opgereden en wilde hij hier weer terug naar de snelweg. Niet wetende dat hij een paar kilometer verderop zo weer de A28 op had kunnen rijden.

Foto's: Rene Admiraal - weblog-staphorst.nl

Laatste nieuws:

zondag 17 december 2017

Automobilist gewond na eenzijdig ongeval

Ruinerwold - Bij een eenzijdig ongeval op de Wolddijk bij Ruinerwold, is zaterdagnacht een automobilist ernstig gewond geraakt. De 23-jarige man uit Ruinen verloor door onbekende oorzaak de ...

Lees verder
zaterdag 16 december 2017

Auto botst tegen boom door gladheid

Scheerwolde - Zaterdagavond om 21.45 uur is een automobilist met zijn voertuig tegen een boom gebotst op de Steenwijkerdiep-Noord.

Door de gladheid verloor de automobilist  de macht over het ...

Lees verder
zaterdag 16 december 2017

​Asbest vrijgekomen bij schuurbrand

Nijeveen - Bij een schuurbrand in de Julianastraat is zaterdagavond asbest vrijgekomen.

De schuur stond achter een woning welke momenteel gesloopt wordt. Hoe de brand is ontstaan is nog niet ...

Lees verder