Vledder - Op vrijdag 12 januari 2018 wordt de 29e Wampex Vledder gehouden. De voorbereiding hierop is alweer in volle gang. De Wampexcommissie kan n punt alvast verklappen, de deelnemers hoeven dit keer geen fiets mee te nemen. De Wampexcommissie en de opdrachtencommissie zijn druk bezig mooie routes en opdrachten te bedenken. Dus het creatieve brein is weer in volle gang. Jaarlijks doen er zon 540 deelnemers mee aan deze tocht. De Wampex Vledder is een tocht waarin je goed met elkaar moet samenwerken en waarbij je op elkaar moet vertrouwen, het zorgt dus ook voor een stuk teambuilding. En natuurlijk is het een tocht voor volhouders en bikkelaars.

De inschrijvingen voor de 29e Wampex Vledder stromen ook alweer binnen. Wil je iets meer weten van de Wampex Vledder, kijk op www.wampexvledder.nl En lijkt het je leuk om met een team mee te doen, meld je aan via informatie@wampexvledder.nl Een team moet bestaan uit 5 a 6 personen.

Wij kunnen niet garanderen dat je dit jaar al mee kunt doen, maar wanneer je je nu al opgeeft is de kans groot dat je volgend jaar aan deze fantastische tocht mee kunt doen. En wie weet met een beetje geluk dit jaar al.

Kortom de Wampexcommissie is weer bezig om er ook dit jaar weer een onvergetelijke tocht van te maken.

Laatste nieuws:

zondag 17 december 2017

Automobilist gewond na eenzijdig ongeval

Ruinerwold - Bij een eenzijdig ongeval op de Wolddijk bij Ruinerwold, is zaterdagnacht een automobilist ernstig gewond geraakt. De 23-jarige man uit Ruinen verloor door onbekende oorzaak de ...

Lees verder
zaterdag 16 december 2017

Auto botst tegen boom door gladheid

Scheerwolde - Zaterdagavond om 21.45 uur is een automobilist met zijn voertuig tegen een boom gebotst op de Steenwijkerdiep-Noord.

Door de gladheid verloor de automobilist  de macht over het ...

Lees verder
zaterdag 16 december 2017

​Asbest vrijgekomen bij schuurbrand

Nijeveen - Bij een schuurbrand in de Julianastraat is zaterdagavond asbest vrijgekomen.

De schuur stond achter een woning welke momenteel gesloopt wordt. Hoe de brand is ontstaan is nog niet ...

Lees verder