Staphorst - Aan de Staphorster Grote Stouwe tussen Meppel en Staphorst zijn enkele vaten met olie gedumpt. De politie kreeg een tip van een voorbijganger waarna de vaten uit de sloot gehaald zijn. De gemeente van Staphorst zal de vaten ophalen.

Omdat de vaten goed dicht zaten is er geen vloeistof in de omgeving terecht gekomen. De vaten zijn afgelopen week gedumpt en de politie vraagt of er mensen zijn die iets gezien hebben.
Heeft u informatie over deze dumping ? bel 0900-8844

Foto's: Persbureau Wever

Laatste nieuws:

woensdag 23 augustus 2017

Keukenbrand veroorzaakt enorme schade in woning

Zwartsluis - Een keukenbrand in een woning aan De Nieuwesluis heeft vannacht enorme schade veroorzaakt. De bewoners werden rond 05:00 uur opgeschrikt van glasgerinkel en merkten toen de brand op. ...

Lees verder
dinsdag 22 augustus 2017

Brand in afzuiginstallatie van Royal Buisman

Zwartsluis - Bij Royal Buisman aan de Zomerdijk is dinsdagmiddag brand ontstaan. De brand zou zijn ontstaan tijdens branden van suiker waarna de vlam in de afzuiginstallatie sloeg. ...

Lees verder
dinsdag 22 augustus 2017

N375 afgesloten vanwege ongeval

Ruinerwold - Vanwege een ongeval op de de N375 nabij Berghuizen is de N375 tussen de rotonde Ruinerwold/Meppel tot de rotonde bij Koekange/Oosteinde vanmiddag enige tijd afgesloten geweest.

Op ...

Lees verder