Meppel - Enkele bedrijven op het Industrieterrein Blankenstein kampen sinds vanmiddag met een internetstoring nadat de oplegger van een vrachtwagen los schoot en daarbij een internetkast plette. 

Een vrachtwagenchauffeur reed over het industrieterrein door een bocht toen plotseling zijn oplegger los raakte van de vrachtwagen. De oplegger moest door een takelwagen omhoog getild worden zodat deze weer bevestigd kon worden aan de vrachtwagen. 

Tijdens het optakelen en bevestigen van de oplegger aan de vrachtwagen werd de straat enige tijd afgesloten. 

Foto's: Persbureau Wever

Laatste nieuws:

woensdag 23 augustus 2017

Keukenbrand veroorzaakt enorme schade in woning

Zwartsluis - Een keukenbrand in een woning aan De Nieuwesluis heeft vannacht enorme schade veroorzaakt. De bewoners werden rond 05:00 uur opgeschrikt van glasgerinkel en merkten toen de brand op. ...

Lees verder
dinsdag 22 augustus 2017

Brand in afzuiginstallatie van Royal Buisman

Zwartsluis - Bij Royal Buisman aan de Zomerdijk is dinsdagmiddag brand ontstaan. De brand zou zijn ontstaan tijdens branden van suiker waarna de vlam in de afzuiginstallatie sloeg. ...

Lees verder
dinsdag 22 augustus 2017

N375 afgesloten vanwege ongeval

Ruinerwold - Vanwege een ongeval op de de N375 nabij Berghuizen is de N375 tussen de rotonde Ruinerwold/Meppel tot de rotonde bij Koekange/Oosteinde vanmiddag enige tijd afgesloten geweest.

Op ...

Lees verder