Darp - De brandweerkorpsen van Havelte en Ruinerwold werden woensdagavond even na 20.00 uur gealarmeerd voor een Heidebrand aan de Johannes Postweg in Darp.

Op het schietterrein van de Johannes Post Kazerne is mogelijk wat oefen munitie blijven smeulen na een hinderlaag oefening. De brandweer gaf uit voorzorg middelbrand waardoor ook het korps van Vledder werd gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer bleek het vuur zich te bevinden aan de bosrand van het schietterrein. Het korps van Havelte had de situatie snel onder controle, waardoor de inzet van de korpsen van Ruinerwold en Vledder niet meer noodzakelijk was.

Foto's: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Laatste nieuws:

woensdag 23 augustus 2017

Keukenbrand veroorzaakt enorme schade in woning

Zwartsluis - Een keukenbrand in een woning aan De Nieuwesluis heeft vannacht enorme schade veroorzaakt. De bewoners werden rond 05:00 uur opgeschrikt van glasgerinkel en merkten toen de brand op. ...

Lees verder
dinsdag 22 augustus 2017

Brand in afzuiginstallatie van Royal Buisman

Zwartsluis - Bij Royal Buisman aan de Zomerdijk is dinsdagmiddag brand ontstaan. De brand zou zijn ontstaan tijdens branden van suiker waarna de vlam in de afzuiginstallatie sloeg. ...

Lees verder
dinsdag 22 augustus 2017

N375 afgesloten vanwege ongeval

Ruinerwold - Vanwege een ongeval op de de N375 nabij Berghuizen is de N375 tussen de rotonde Ruinerwold/Meppel tot de rotonde bij Koekange/Oosteinde vanmiddag enige tijd afgesloten geweest.

Op ...

Lees verder