Darp - De brandweerkorpsen van Havelte en Ruinerwold werden woensdagavond even na 20.00 uur gealarmeerd voor een Heidebrand aan de Johannes Postweg in Darp.

Op het schietterrein van de Johannes Post Kazerne is mogelijk wat oefen munitie blijven smeulen na een hinderlaag oefening. De brandweer gaf uit voorzorg middelbrand waardoor ook het korps van Vledder werd gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer bleek het vuur zich te bevinden aan de bosrand van het schietterrein. Het korps van Havelte had de situatie snel onder controle, waardoor de inzet van de korpsen van Ruinerwold en Vledder niet meer noodzakelijk was.

Foto's: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Laatste nieuws:

dinsdag 17 oktober 2017

37-jarige verdachte aangehouden in onderzoek Hoogeveen

Hoogeveen - Op maandag 16 oktober is een 37-jarige verdachte in het strafrechtelijk onderzoek naar de dood van Sharleyne uit Hoogeveen, aangehouden.

De verdachte zal voorgeleid worden aan ...

Lees verder
maandag 16 oktober 2017

Meppelse Beau Potman ontvangt award voor 'Beste jonge creator'

Meppel - De 15 jarige Meppelse Beau Potman heeft tijdens de Belgian Tube Days in Antwerpen een award in ontvangst genomen voor ‘Beste jongste creator’.  Dit Nederlands YouTube idool met de naam ...

Lees verder
zondag 15 oktober 2017

Meisje uit Hoogeveen dood aangetroffen in auto

Assen - Bij het politiebureau aan de Balkengracht in Assen hebben agenten zaterdagavond een overleden kind, vermoedelijk een 12-jarig meisje uit de gemeente Hoogeveen, aangetroffen in een auto. ...

Lees verder