Darp - De brandweerkorpsen van Havelte en Ruinerwold werden woensdagavond even na 20.00 uur gealarmeerd voor een Heidebrand aan de Johannes Postweg in Darp.

Op het schietterrein van de Johannes Post Kazerne is mogelijk wat oefen munitie blijven smeulen na een hinderlaag oefening. De brandweer gaf uit voorzorg middelbrand waardoor ook het korps van Vledder werd gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer bleek het vuur zich te bevinden aan de bosrand van het schietterrein. Het korps van Havelte had de situatie snel onder controle, waardoor de inzet van de korpsen van Ruinerwold en Vledder niet meer noodzakelijk was.

Foto's: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Laatste nieuws:

woensdag 28 juni 2017

Kelderboxen onder water in Hoogeveen

Hoogeveen – De brandweer moest er woensdagavond aan te pas komen om de onder gelopen kelderboxen aan de Ericalaan in Hoogeveen leeg te pompen.

De schade voor de flatbewoners is behoorlijk te ...

Lees verder
woensdag 28 juni 2017

Wateroverlast in Darp

Darp – Het korps van Havelte werd woensdagmiddag om 16.20 uur gealarmeerd voor een melding wateroverlast aan de Linthorst Homanstraat in Darp. Enkele slootjes in de straat waar het regenwater van ...

Lees verder
woensdag 28 juni 2017

Vrachtwagen gekanteld in Genemuiden

Genemuiden - Een vrachtwagen is woensdagmorgen op zijn kant in de sloot beland op de Polleboersweg in Genemuiden. De vrachtwagen kwam met een wiel in de zachte berm terecht, kantelde en belandde ...

Lees verder