Zuidwolde - Donderdagmiddag rond drie uur werd alarm geslagen voor brandweer Zuidwolde en Hoogeveen, politie en ambulances vanwege een aanrijding tussen een vrachtwagen met aanhanger en een personenauto, ter hoogte van ecoduct Stiggeltie, vier kilometer ten zuiden van Zuidwolde.

Er bleek een vrachtwagen in de westelijke berm te staan; de aanhanger lag in de bermsloot. Hoewel elders wordt beweerd dat het om een frontale botsing ging, was dit gelukkig niet het geval: de voertuigen hadden elkaar zijdelings geraakt. 

De bestuurder van de personenauto -een Toyota Aygo- is door de brandweer uit het wrak bevrijd en vervolgens met spoed naar een ziekenhuis overgebracht.
De N48 is voorlopig afgesloten tussen de afslag Dedemsvaart en knooppunt Hoogeveen.

Foto's: Don Stolwijk - www.kilroy.nl

Laatste nieuws:

zondag 23 juli 2017

Burgers gaan op zoek naar vermiste inwoner van Staphorst

Staphorst - Burgers hebben voor zondagmiddag een oproep geplaatst om een zoekactie op touw te zetten voor de sinds gisteren vermiste Bert v/d Hoek uit Staphorst. (Blauw/grijze fiets. ...

Lees verder
zaterdag 22 juli 2017

Auto rijdt van talud op de A32 en crasht bij Steenwijk

Steenwijk - Een automobilist is zaterdagavond om 18.15 uur op de A32 de controle over zijn voertuig verloren en van het talud afgevlogen. De man schoot vervolgens rakelings achter een andere auto ...

Lees verder
zaterdag 22 juli 2017

Motorrijder gewond na uitwijken voor bronstig reebokje

Havelte - Vanochtend is een motorrijder gewond geraakt nadat hij op de Van Helomaweg moest uitwijken voor een bronstig reebokje.

Terwijl de motorrijder over de Van Helomaweg reed stak er ...

Lees verder