Zuidwolde - Donderdagmiddag rond drie uur werd alarm geslagen voor brandweer Zuidwolde en Hoogeveen, politie en ambulances vanwege een aanrijding tussen een vrachtwagen met aanhanger en een personenauto, ter hoogte van ecoduct Stiggeltie, vier kilometer ten zuiden van Zuidwolde.

Er bleek een vrachtwagen in de westelijke berm te staan; de aanhanger lag in de bermsloot. Hoewel elders wordt beweerd dat het om een frontale botsing ging, was dit gelukkig niet het geval: de voertuigen hadden elkaar zijdelings geraakt. 

De bestuurder van de personenauto -een Toyota Aygo- is door de brandweer uit het wrak bevrijd en vervolgens met spoed naar een ziekenhuis overgebracht.
De N48 is voorlopig afgesloten tussen de afslag Dedemsvaart en knooppunt Hoogeveen.

Foto's: Don Stolwijk - www.kilroy.nl

Laatste nieuws:

zaterdag 18 november 2017

Vrouw (39) aangehouden in verband met moord op Halil Erol uit Steenwijk in 2010

Steenwijk, Groningen - In het onderzoek naar de moord op Halil Erol uit 2010 is op vrijdagmorgen 17 november een 39-jarige inwoonster van Groningen aangehouden. De vrouw wordt verdacht van ...

Lees verder
donderdag 16 november 2017

Twee verdachten aangehouden na aantreffen peperspray en vuurwapen

Staphorst - Tijdens de politie surveillance kwamen donderdagmiddag agenten achter een voertuig te rijden. Bij controle van het kenteken bleek het voertuig onverzekerd te zijn. Het voertuig werd ...

Lees verder
zaterdag 11 november 2017

Brand in ondergrondse container

Meppel - Zaterdagmorgen moest de brandweer van Meppel uitrukken voor een containerbrand in de Merelstraat.

Door nog onbekende oorzaak had het afval in de ondergrondse container vlam gevat. De ...

Lees verder