Meppel - Dierendag bij het Pets Place filiaal in Meppel was zaterdag 30 september een groot succes te noemen. Al ver voor 09.00 uur stonden al tientallen mensen bij de voordeur te wachten om naar binnen te mogen. De goodiebags waren al snel vergeven. Voor 12.00 uur waren de tassen al weg.  Maar natuurlijk hadden ze voor de pechvogels die geen bag hadden snacks en andere verrassingen klaarliggen zodat niemand zonder presentje de deur uit ging.

's Morgens hadden de medewerkers al tal van activiteiten klaar gezet en Big Fun verhuur stond met een mooie jungle springkussen dat de hele dag goed gebruikt werd door de kids.  Bij de ingang van het winkelcentrum aan het Kerkplein zijde stond als grote blikvanger een Skydancer te wapperen in de lucht. Binnen stond het rad van fortuin met een tafel vol prijzen en een proeverij voor honden met droog en natvoer.  Clown Billie en een suikerspinmachine van Fedoki stonden buiten voor de winkel.  Clown Billie heeft bij vele kinderen de mooiste dierengezichten geschminkt en de suikerspinnen vonden gretig aftrek.

De winkel binnen en de ruimte voor de winkel was versierd met slingers om de feestelijkheden extra te benadrukken. Kinderen mochten nog visjes vissen en kregen nadien een heerlijke lekkernij.

Bob de Hond kwam speciaal naar de winkel. Niet alleen mocht je er mee op de foto of een knuffel geven. Ook ging Bob de binnenstad in om tientallen ballonnen uit te delen en de bezoekers in de stad op de hoogte te brengen van de activiteiten bij Pets Place.  Vele (groot)ouders met hun (klein)kinderen gaven gehoor en kwamen nadien naar de winkel. Eén van de vaste klanten had enkele honderden heerlijke knieperties gebakken.  Niet alleen voor de winkelmedewerkers maar ook om aan de klanten aan te bieden.

Al met al was deze dag zeer succesvol te noemen en kan men terug  kijken op een zeer geslaagde dag!

Laatste nieuws:

zondag 17 december 2017

Automobilist gewond na eenzijdig ongeval

Ruinerwold - Bij een eenzijdig ongeval op de Wolddijk bij Ruinerwold, is zaterdagnacht een automobilist ernstig gewond geraakt. De 23-jarige man uit Ruinen verloor door onbekende oorzaak de ...

Lees verder
zaterdag 16 december 2017

Auto botst tegen boom door gladheid

Scheerwolde - Zaterdagavond om 21.45 uur is een automobilist met zijn voertuig tegen een boom gebotst op de Steenwijkerdiep-Noord.

Door de gladheid verloor de automobilist  de macht over het ...

Lees verder
zaterdag 16 december 2017

​Asbest vrijgekomen bij schuurbrand

Nijeveen - Bij een schuurbrand in de Julianastraat is zaterdagavond asbest vrijgekomen.

De schuur stond achter een woning welke momenteel gesloopt wordt. Hoe de brand is ontstaan is nog niet ...

Lees verder