Meppel - Dierendag bij het Pets Place filiaal in Meppel was zaterdag 30 september een groot succes te noemen. Al ver voor 09.00 uur stonden al tientallen mensen bij de voordeur te wachten om naar binnen te mogen. De goodiebags waren al snel vergeven. Voor 12.00 uur waren de tassen al weg.  Maar natuurlijk hadden ze voor de pechvogels die geen bag hadden snacks en andere verrassingen klaarliggen zodat niemand zonder presentje de deur uit ging.

's Morgens hadden de medewerkers al tal van activiteiten klaar gezet en Big Fun verhuur stond met een mooie jungle springkussen dat de hele dag goed gebruikt werd door de kids.  Bij de ingang van het winkelcentrum aan het Kerkplein zijde stond als grote blikvanger een Skydancer te wapperen in de lucht. Binnen stond het rad van fortuin met een tafel vol prijzen en een proeverij voor honden met droog en natvoer.  Clown Billie en een suikerspinmachine van Fedoki stonden buiten voor de winkel.  Clown Billie heeft bij vele kinderen de mooiste dierengezichten geschminkt en de suikerspinnen vonden gretig aftrek.

De winkel binnen en de ruimte voor de winkel was versierd met slingers om de feestelijkheden extra te benadrukken. Kinderen mochten nog visjes vissen en kregen nadien een heerlijke lekkernij.

Bob de Hond kwam speciaal naar de winkel. Niet alleen mocht je er mee op de foto of een knuffel geven. Ook ging Bob de binnenstad in om tientallen ballonnen uit te delen en de bezoekers in de stad op de hoogte te brengen van de activiteiten bij Pets Place.  Vele (groot)ouders met hun (klein)kinderen gaven gehoor en kwamen nadien naar de winkel. Eén van de vaste klanten had enkele honderden heerlijke knieperties gebakken.  Niet alleen voor de winkelmedewerkers maar ook om aan de klanten aan te bieden.

Al met al was deze dag zeer succesvol te noemen en kan men terug  kijken op een zeer geslaagde dag!

Laatste nieuws:

dinsdag 17 oktober 2017

37-jarige verdachte aangehouden in onderzoek Hoogeveen

Hoogeveen - Op maandag 16 oktober is een 37-jarige verdachte in het strafrechtelijk onderzoek naar de dood van Sharleyne uit Hoogeveen, aangehouden.

De verdachte zal voorgeleid worden aan ...

Lees verder
maandag 16 oktober 2017

Meppelse Beau Potman ontvangt award voor 'Beste jonge creator'

Meppel - De 15 jarige Meppelse Beau Potman heeft tijdens de Belgian Tube Days in Antwerpen een award in ontvangst genomen voor ‘Beste jongste creator’.  Dit Nederlands YouTube idool met de naam ...

Lees verder
zondag 15 oktober 2017

Meisje uit Hoogeveen dood aangetroffen in auto

Assen - Bij het politiebureau aan de Balkengracht in Assen hebben agenten zaterdagavond een overleden kind, vermoedelijk een 12-jarig meisje uit de gemeente Hoogeveen, aangetroffen in een auto. ...

Lees verder