Rouveen - Een bestuurder van een klein bestelbusje is vanmiddag te water geraakt met zijn voertuig. De man reed op de onverharde Rienksweg in het buitengebied van Rouveen toen hij door onbekende oorzaak in het Rienkskanaal terecht kwam.

Het brandweerkorps van Staphorst en een duikploeg uit Zwolle waren samen met enkele politie-eenheden en een ambulanceteam met spoed onderweg naar het zandweggetje. Al snel kon de druk van de ketel toen duidelijk was dat de bestuurder, met slechts natte voeten, zelfstandig en ongedeerd aan de kant was gekomen.

De brandweereenheden konden daarom snel weer terugkeren naar de kazernes. Na een kort gesprek tussen de onfortuinlijke bestuurder en het medisch personeel bleek ook dat zij weer terug konden naar de ambulancepost. De politie handelde de zaak verder af. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft het busje uit het kanaal getrokken en afgevoerd.

Foto's en video: Henry Wallinga© - HW-Fotografie

Laatste nieuws:

dinsdag 17 oktober 2017

37-jarige verdachte aangehouden in onderzoek Hoogeveen

Hoogeveen - Op maandag 16 oktober is een 37-jarige verdachte in het strafrechtelijk onderzoek naar de dood van Sharleyne uit Hoogeveen, aangehouden.

De verdachte zal voorgeleid worden aan ...

Lees verder
maandag 16 oktober 2017

Meppelse Beau Potman ontvangt award voor 'Beste jonge creator'

Meppel - De 15 jarige Meppelse Beau Potman heeft tijdens de Belgian Tube Days in Antwerpen een award in ontvangst genomen voor ‘Beste jongste creator’.  Dit Nederlands YouTube idool met de naam ...

Lees verder
zondag 15 oktober 2017

Meisje uit Hoogeveen dood aangetroffen in auto

Assen - Bij het politiebureau aan de Balkengracht in Assen hebben agenten zaterdagavond een overleden kind, vermoedelijk een 12-jarig meisje uit de gemeente Hoogeveen, aangetroffen in een auto. ...

Lees verder