Aansprakelijkheid
Website RegioMeppel  besteedt de uiterste zorg aan de actualiteit en betrouwbaarheid van alle gepubliceerde data. RegioMeppel en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.

Auteursrecht
Alle informatie op de website zoals afbeeldingen, tekst, video-opnamen, vallen onder het auteursrecht van Persbureau Wever en de informatieverschaffers.

De bezoeker mag de informatie op deze website vrij gebruiken, voor persoonlijk niet-commercieel gebruik, mits bronvermelding en mits er geen wijzigingen in het materiaal worden aangebracht. Commercieel gebruik is niet toegestaan zonder toestemming van de rechthebbende(n). Neem bij twijfel contact op met redactie van RegioMeppel.

Wijzigingen 
De informatie op de website wordt met enige regelmaat aangevuld en/of aangepast. RegioMeppel behoudt zich het recht voor om wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren.

Cookies

Om kosten van server en onderhoud te kunnen betalen toont Regiomeppel advertenties van Google. Ook plaatsen we een analytics code op onze pagina's om het sitebezoek te kunnen volgen. Daardoor krijgt Google informatie over uw surfgedrag. Google deelt dit weer met andere partijen en koppelt de info met informatie van andere bronnen. Lees meer over hoe Google gegevens gebruikt

Opt-out van Analytics site statistieken

Er is een manier om te voorkomen dat Google uw volgt middels de analytics code (voor site staistieken). U kunt uw browser uitrusten met een extensie die Analytics blokkeert. Deze is beschikbaar voor Microsoft Internet Explorer 11, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari en Opera.

U vindt de extensie op:  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/